Începe Al Treilea Război Mondial: Putin şi-a pregătit racheta nucleară care va distruge în întregime Statele Unite

Publicat: Luni, 02 Septembrie 2019 09:46 // Actualizat: Luni, 02 Septembrie 2019 09:46 // Sursa: romaniatv.net
Rusia dezvoltă în prezent o rachetă balistică intercontinentală capabilă să nimicească Statele Unite în întregime.   Informaţia a fost lansată într-un moment în care tensiunile dintre cele două ţări cresc vertiginos.
Președintele Vladimir Putin a cerut explicaţii în legătură cu un recent test de rachete americane pe care Washingtonul l-ar fi făcut. Mai mult, Kremlinul a acuzat SUA că ar fi făcut teste cu rachete de croazieră care sunt interzise în întreaga lume.
 
Pentagonul a confirmat că a testat o rachetă de croazieră care și-a atins ținta după mai mult de 310 mile de zbor. Aceasta a fost prima mișcare a americanilor, după războiul Rece.  Pentagonul a confirmat şi faptul că a testat o rachetă de croazieră configurată convențional care și-a atins ținta după mai mult de 310 mile de zbor. Aceasta a fost prima rachetă după Războiul Rece.
 
Donald Trump a retras oficial SUA din Tratatul privind forțele nucleare intermediare (INF) pe 2 august, după ce a acuzat Moscova că l-a încălcat, acuzație respinsă însă de Kremlin.

Pactul a interzis rachetele terestre cu o distanță între 310 şi 3400 de mile, reducând capacitatea ambelor țări de a lansa vreun atac nuclear.
 
Cu toate acestea, în timp ce atenția SUA s-a concentrat pe tratatul INF, Rusia a ordonat de curând să se dezvolte șase arme nuclerare dintre cele mai performante la ora actuală.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H