Începe Road Grand Tour Cursa Campionilor, la Bucureşti. Ce restricţii de trafic se impun

Sâmbătă, 13 august 2016, în intervalul orar 07:00 – 14:00, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se va desfăşura Road Grand Tour Cursa Campionilor, eveniment ciclist care impune mai multe restricţii de circulaţie. 

12 aug. 2016, 06:25
Începe Road Grand Tour Cursa Campionilor, la Bucureşti. Ce restricţii de trafic se impun

Restricţiile de trafic vizează următoarele zone: 

– între orele 07.00- 09.00, afluirea participanților în parcarea adiacentă a Bibliotecii Naționale (Bd. Mircea Vodă);
– între orele 09.30 – 13.30, concurs ciclist, pe traseul: Bd. Mircea Vodă / Bd. Unirii (start) – Bd. Unirii până la Str. Lucian Blaga – întoarcere pe Bd. Unirii până la Piața Unirii, (fără a se afecta traficul rutier pe Bd. I.C. Brătianu) – întoarcere pe Bd. Unirii până la intersecția cu Bd. Mircea Vodă (sosire).

Traficul rutier se va restricționa pe perioada concursului ciclist, astfel:

Bd. Mircea Vodă, între Bd. Octavian Goga și Str. Sfânta Vineri;
Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu și Str. Lucian Blaga, precum și pe străzile care acced în Bd. Unirii.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de biciclişti şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.