Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului

Ne apropiem cu mare rapiditate de sezonul Taurului, iar majoritatea nativilor vor avea parte de schimbări uriașe, iar viața lor va avea cu totul alt curs.

18 apr. 2024, 11:09
Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului
Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului

Pe măsură ce Soarele a intrat în Berbec luna trecută, a început noul an astrologic. Acum, pe 19/20 aprilie, Soarele părăsește Berbecul pentru a intra în sezonul Taurului, unde va rămâne până pe 20/21 mai. Este punctul în care energia încetinește și începem să simțim cum picioarele noastre aterizează pe pământ după sprintul fierbinte și plin de foc pe care ni l-a oferit Sezonul Berbecului.

Sezonul Taurului este momentul nostru din an de a încetini, de a consolida programul nostru și de a ne gândi la ce dorim să ne dedicăm cu adevărat timpul.

În timp ce Sezonul Berbecului inspiră impulsurile și pasiunile noastre, Sezonul Taurului ne dorește să ne uităm la obiectivele noastre pe termen lung și să ne concentrăm pe ce vrem cu adevărat să ne dedicăm timpul.

Citește și: Horoscop special rune pentru conjuncția Jupiter-Uranus din 20-21 aprilie 2024. Gebo, runa parteneriatului, indică beneficii venite prin alții. Berkana aduce noi începuturi, Sowilo vine cu strălucire

Această energie mai lentă pe care o aduce Sezonul Taurului este probabil binevenită, mai ales dacă ne simțim puțin epuizați sau sleiți de toate venirile și plecările noastre din sezonul trecut.

Taurul este, de asemenea, semnul legat de plăcere, așa că sub Soarele Taurului, fiecare dintre noi primește o oportunitate de a opri și de a mirosi trandafirii și de a face timp pentru plăcere în viețile noastre.

Mai degrabă decât a ne grăbi înainte și a folosi acest impuls puternic pentru a termina lucrurile, acum ne putem așeza, relaxa și gândi la moduri de a conserva resursele și energia noastră.

Sezonul Taurului și plăcerea
Taurul este guvernat de planeta Venus, așa că, pe lângă concentrarea pe plăcere, s-ar putea să observăm și teme legate de bani, sentimente de stima de sine și cum interacționăm în relațiile noastre. Taurul și Venus împreună ne fac să ne gândim la ce ne face să ne simțim în siguranță și demni să dăm și să primim iubire.

Pe măsură ce Sezonul Taurului se apropie de sfârșit, vom începe să simțim energia sistemului stelar Pleiade, deoarece Soarele se aliniază cu steaua sa principală, Alcyone.

Alcyone este versiunea feminină a lui Sirius. Dacă Sirius este Soarele nostru Spiritual, atunci Alycone poate fi Soarele nostru Umbra. Soarele care luminează tot acel material mai adânc, mai întunecat prin care trebuie să trecem pentru a atinge noi niveluri de conștientizare spirituală.

Pe măsură ce încheiem Sezonul Taurului și intrăm în Sezonul Gemenilor, energia lui Alycone va fi puternică și vom putea să ne conectăm la umbrele de care avem nevoie pentru propria noastră transformare spirituală.

Aceste umbre sunt fricile și emoțiile reprimate. Aceste umbre sunt, de asemenea, sentimentele de rușine pe care le-am putea avea în legătură cu noi înșine și cu viețile noastre.

Expunerea și aducerea acestora la lumină este întotdeauna posibilă, dar sub influența Pleiadelor, s-ar putea să ne simțim divin susținuți și ghidați să facem această muncă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop 19 aprilie 2024. Ziua în care economiile de peste an se risipesc pe un moft