Incident cu Dacia Sandero pe o șosea din Scoția. Un bărbat a fost arestat

Șoferul unei mașini Dacia Sandero Stepway a fost filmat în timp ce intra în mod repetat într-un autobuz cu două etaje oprit pe marginea drumului. După apariția imaginilor pe rețele sociale, un bărbat de 58 de ani a fost arestat.

07 iun. 2023, 12:18
Incident cu Dacia Sandero pe o șosea din Scoția. Un bărbat a fost arestat

O filmare cu o Dacia Sandero Stepway albastră care intră în mod repetat în spatele unui autobuz cu două etaje, parcat pe marginea drumului, a făcut furori pe rețelele sociale. În imagini se vad pasagerii zdruncinându-se din cauza impactului, în timp ce mașina intră în spatele autobuzului de 14 ori în decurs de un minut, potrivit stiridiaspora.ro.

Clipul a fost publicat pe rețele sociale și s-a viralizat imediat, stârnind reacții de tot felul.

„Cu cât mai repede mașinile sunt interzise în centrul orașului, cu atât mai bine.”, a comentat un internaut. În timp ce un altul a adăugat: „Ce naiba. Nu am văzut niciodată ceva atât de nebunesc”. Un altul a glumit: „Foarte curajos să încerci să împingi autobuzul cu o baterie descărcată”.

Cei mai mulți comentatori de pe rețelele de socializare sunt de părere că șoferul a făcut acest lucru în ideea de a se adresa apoi societății de asigurări pentru a încasa polița de asigurare. „Sper că acest lucru a fost transmis companiei de autobuze. Am lucrat toată viața mea pentru companii de autobuze și de multe ori șoferii de mașini au încercat să pretindă că autobuzul a dat cu spatele la ei! În ultimii ani, camerele de luat vederi CCTV ar putea dovedi nevinovăția sau vinovăția, dar mulți reclamanți nu știau acest lucru“, spune cineva într-un comentariu, citat de stiridiaspora.ro.

În urma incidentului, un bărbat a fost arestat.

„Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost arestat și acuzat în urma unui incident rutier care a avut loc în jurul orei 21.10 miercuri, 24 mai, 2023, în zona Jocks Lodge din Edinburgh. Incidentul a implicat un autobuz și o mașină Dacia albastră. Acesta a fost depistat la momentul respectiv. Un raport va fi trimis către PF”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Scoția.