Incident extrem de grav în Capitală. O femeie a fost înjunghiată într-un magazin. Atacatorul s-a sinucis UPDATE

O femeie a fost agresată, duminică, la intrarea într-un magazin din Capitală, de un bărbat, care apoi şi-a produs singur leziuni la nivelul gâtului, cu un cuţit.

14 apr. 2019, 08:00

UPDATE: Bărbatul care a agresat duminică o femeie, la intrarea într-un magazin din Capitală, a decedat în urma rănilor pe care şi le-a provocat apoi în zona gâtului cu un cuţit, informează Poliţia Capitalei.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda intervenţiei echipajelor medicale ajunse la faţa locului.

Pe de altă parte, femeia în vârstă de 22 de ani a fost transportată la spital.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Ştirea iniţială:

O femeie a fost înjunghiată în sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Calea 13 Septembrie. Se pare că cel care a înjunghiat-o este chiar soţul acesteia, care, după ce a încercat să o ucidă pe femeie, a vrut să îşi pună şi el capăt zilelor, provocându-şi mai multe răni în zona gâtului.

Bărbatul a atacat-o pe femeie la intrarea într-un magazin, apoi el a încercat să se sinucidă. Profitând de un moment de neatenţie al atacatorului, victima a reuşit să iasă din magazin. Aceasta a fost ajutată de un trecător care a şi sunat la 112.

Cei doi au necesitat îngrijiri medicale, femeia fiind transportată la spital, iar bărbatului fiindu-i acordat primul ajutor la faţa locului, informează Poliţia Capitalei.

A fost sesizat cu privire la eveniment şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Atac criminal în Bucureşti. Soţia unui subofiţer a fost înjunghiată în propria casă