Incident grav într-o școală din București. O elevă a căzut de la etajul 1 al unei școli

O elevă a unui liceu din București a căzut de la etajul 1 al instituției de învățământ. Fata de 18 ani a fost condusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

24 mart. 2023, 15:35
Incident grav într-o școală din București. O elevă a căzut de la etajul 1 al unei școli

O elevă de 18 ani a căzut de la etajul 1 al Colegiului Tehnologic ”Viaceslav Harnaj”. Tânăra a ajuns la Spitalul Elias cu traumatisme la picioare.

Citește și: Răzbunare mafiotă la Râmnicu Vâlcea! Trei autoturisme, distruse de un incendiu

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului şi fac cercetări pentru a şti cu exactitate dacă tânăra a căzut accidental, dacă cineva a împins-i ori dacă chiar ea a vrut să se arunce de la etajul clădirii.

Citește și: Meseria de lucrător cu copilul va fi introdusă în Catalogul clasificării ocupaţiilor din România. Gabriela Firea: ”Vor putea fi prevenite multe cazuri de abandon”

”Copilul este conștient. A fost trimis la spital, i se fac investigatii. Mai multe detalii nu știm nici noi. Copilul este bine, este pe mâna medicilor, pe salvare. Sunt parintii cu copilul, este în regulă. Trebuie să raporteze mai departe la Inspectoratul Școlar. Profesorul era în clasa”, a declarat la România TV directorul Colegiului Tehnologic ”Viaceslav Harnaj”.