Incident grav Control Club din Capitală. O parte din tencuiala tavanului localului s-a prăbuşit în timpul unei petreceri

Un incident grav a avut loc miercuri seară, în Control Club din Capitală. O parte din tencuaila tavanului localului s-a prăbuşit din cauza unei infiltraţii de apă. Clienţii clubului au fost scoşi afară, iar angajaţii au făcut curăţenie. După 30 de minute, locaul a fost redeschis. Patronii minimalizează însă totul și spun că "au cazut tencuiala si trei placi decorative la intrarea in sala mica, in urma unei infiltratii de apa".

06 dec. 2018, 14:10
Incident grav Control Club din Capitală. O parte din tencuiala tavanului localului s-a prăbuşit în timpul unei petreceri

Joi dimineaţă, pe Facebook au circulat mesaje şi fotografii privind faptul că o porţiune din tavanul Control Club din Bucureşti s-a prăbuşit, miercuri seară.

„Imagine din Club Control, aseara. Dupa cum puteti vedea, o bucata de tavan cazuta in timpul programului. Masurile luate de club? Maturat repede si continuat seara ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, lasand oameni sa mai intre in club, in loc sa il inchida imediat si sa il redeschida doar dupa ce au facut reparatii serioase! E inacceptabil sa se intample asa ceva. Chiar vrem sa ne moara oamenii prin cluburi? Rusine, Control!! #colectiv”, a comentat Sonia Nedea, pe Facebook.

Din fericire în urma incidentului nu au existat victime. 

În replică, reprezentanţii Clubului Control din Bucureşti au postat pe contul de Facebook un mesaj cu lămuriti privind incidentul de miercuri seara.

„NU s-a prabusit tavanul clubului sau vreo parte din el, au cazut tencuiala si trei placi decorative la intrarea in sala mica, in urma unei infiltratii de apa. Informatia ca s-ar fi prabusit tavanul clubului este falsa.

Dupa acest eveniment, nu a continuat nicio petrecere, pentru ca nu era nicio petrecere in sala in care s-a intamplat incidentul. Sala a fost inchisa pentru un timp, pana cineva s-a urcat sa verifice ca nu mai poate sa cada nimic.

Aici se lucreaza de azi noapte, s-a izolat zona afectata si s-a decopertat pana la tavan si zona din jur. La fata locului au fost de dimineata atat ingineri structuristi cat si o echipa de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este in regula (alb, il puteti vedea in fotografia atasata, nu este niciun pericol). Zona afectata de umezeala este de maxim un sfert din suprafata alba pe care o vedeti. Sala de evenimente a clubului (Sala Berlin) nu a fost afectata deloc de acest eveniment. Noi suntem aici, totul este la vedere la fata locului, oricine poate sa vina sa vada cu ochii lui.

Este un incident nefericit, dar siguranta a fost intotdeauna o prioritate pentru noi, in care investim in permanenta”, au scris reprezentanţii Club Control pe Facebook.