Incident grav la un liceu din Târgovişte. Un elev în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul doi

Un accident grav a avut loc joi seară, la un liceu din Târgovişte. Un elev a căzut în gol de la etajul doi, printre balustradă şi fereastră.

06 dec. 2018, 17:52
Incident grav la un liceu din Târgovişte. Un elev în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul doi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, un elev în vârstă de 12 ani a ieşit, joi după-amiază, din sala de spectacole a unei unităţi de învăţământ, a alergat pe hol, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe casa scării de la etajul al doilea.

O profesoară a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut incidentul.

O ambulanţă l-a preluat pe băiat şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgovişte, însă medicii de aici au propus transferul la un spital din Bucureşti.

Managerul SJU Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru că băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu principala componentă traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat, potrivit News.ro. 

Elevul va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. Pe parcursul transferului, copilul va fi însoţit de un medic.

La rândul său, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesorul Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a produs la Liceul de Artă „Bălaşa Doamna” din Târgovişte, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Inspectorul şcolar Sorin Ion a precizat că IŞJ Dâmboviţa a deschis anchetă cu privire a acest incident.


loading...