Incident grav la un liceu din Timişoara. Un bărbat a intrat în toaleta fetelor, îngrozindu-le pe eleve

Un individ neidentificat a intrat miercuri în toaleta unui liceu din Timişoara și a făcut gesturi obscene în fața elevelor. Poliția a intervenit însă individul s-a făcut deja nevăzut până la apariţia oamenilor legii.

06 nov. 2019, 14:52
Incident grav la un liceu din Timişoara. Un bărbat a intrat în toaleta fetelor, îngrozindu-le pe eleve

Incidentul a avut loc la Liceul „Ioan Vidu”, din Timişoara unde un bărbat s-a strecurat în școală și a intrat în toaleta fetelor.

Conform inspectorului școlar general de Timiș, Aura Danielescu, „din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8,50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori își strângeau materialele de construcții, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a și le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reușit să obțină o informație corectă și să ii indice sala, acestea au renunțat și s-au dus spre sala lor de clasă.

În timpul celei de-a doua ore, învățătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcțiune, cu fetiță care ceruse în timpul orei voie pt a merge la toaletă și a povestit, ulterior, copilul…că a intrat «un hoț» in baie! Poliția a fost chemată imediat de directorul unității și se cercetează de către aceștia incidentul petrecut!„, transmite Aura Danielescu.