Incident HALUCINANT. Cioban împuşcat în cap de proprietarul unui teren

Un cioban din Botoşani a fost împuşcat în cap de proprietarului unui teren. Bărbatul a vrut să îl gonească de pe păşunea lui şi a tras când ciobanul a refuzat să-şi mute animalele în altă parte.

10 mai 2015, 06:05
Incident HALUCINANT. Cioban împuşcat în cap de proprietarul unui teren

Potrivit primelor informaţii, incidentul s-a produs pe fondul unui conflict între cioban și proprietarul unui teren. Scandalul a generat de la faptul că ciobanul, împreună cu un coleg se afla pe un teren privat unde-și lăsase oile la păscut, iar când proprietarul a ajuns și le-a solicitate să plece, cei dintâi au devenit recalcitranți și au sărit la bătaie.

După scandal cei doi ciobani s-au mutat pe un alt teren, acolo unde și de aceasta dată au dat nas în nas cu proprietarul, însă spre ghinionul lor, acesta avea un pistol cu bile de cauciuc pe care l-a folosit pentru a-i izgoni.

Îngrijitorul de animale a fost rănit și a avut nevoie de îngrijri medicale, fiind preluat de un echipaj SMURD cu două plăgi de la împușcătură. Surprinzător este faptul că acesta le-a spus cadrelor medicale că „nu știe cine l-a împușcat , nu își amintește.”

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a soluționa cazul.