Incident hilar în Gorj. Moș Crăciun a început să urle, după ce a rămas blocat pe un acoperiș!

Și Moș Crăciun se lovește de probleme. Personajul a reuși să rămână blocat, în ajunul Crăciunului, pe acoperișul unei clădiri din Galați.

25 dec. 2021, 15:42
Incident hilar în Gorj. Moș Crăciun a început să urle, după ce a rămas blocat pe un acoperiș!

Incident hilar în Gorj. Urletele disperate ale omului au fost auzite de cetățenii care treceau pe drum și au cerut ajutor pompierilor. Vestea a circulat repede, iar copii au venit într-un suflet să-l ajute pe Moş. La final nimeni nu a plecat cu mâna goală.

Incident hilar în Gorj. Moș Crăciun a început să urle, după ce a rămas blocat pe un acoperiș!

Când copiii au auzit de pățania prin care a trcut moșul, au venit cu mic cu mare să vadă dacă pot da o mână de ajutor.

Moşul şi-a explicat păţania: ”Rudolf a obosit şi nu au mai putut să mă dea jos de pe garaj şi am sunat la băieţii mei de la deteşament şi m-au ajutat, că tare băieţi buni mai sunt.”

Pentru grija arătată s-au ales cu multe dulciuri şi cadouri. Odată energizaţi de la dulciuri, cei mici au cântat colinde alături de Moş cât i-au ţinut rărunchii.

Gluma făcută de Judecătoria Ploiești, pe Facebook: Moș Crăciun a venit din zona roșie, iar acum contestă decizia de carantinare

Magistrații de la Judecătoria Ploieşti au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și au făcut, vineri, o glumă, anunțând că pe rolul instanţei a fost înregistrat un dosar mai puţin obişnuit, în care „Moş Crăciun contestă decizia de carantinare”.

„Breaking News! Soarta Crăciunului în mâinile Judecătoriei Ploieşti! Moş Crăciun contestă decizia de carantinare! Ce vor decide magistraţii ploieşteni? #funJudPlo”, a notat Judecătoria Ploieşti pe Facebook.

Magistraţii de la Judecătoria Ploiești ataşează şi un extras din aşa-zisa contestaţie, în care Moş Crăciun afirmă că a aterizat cu sania pe aeroportul Otopeni, venind din zona roşie.

„În fapt, în data de 24.12.2021 ora 2.00 A.M. am aterizat cu sania pe aeroportul Otopeni, venind din zona roșie. Menţionez că am prezentat rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat în data de 23.12.2021, dar s-a apreciat că sania pe care o conduceam nu este autovehicul”, precizează Moș Crăciun.

„Vă rog sa constataţi că în cauză sunt incidente dispoziţiile art. 5 alin. 9 indice 1 din Hotărârea nr. 43/02.07.2021 şi art. 1 pct. 3 lit. h) din Hotărârea nr. 111/06.12.2021, încadrându-mă în categoria persoanelor exceptate de la măsura carantinei, în calitate de conducător de autovehicul cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă”, a afirmat petentul Moș Crăciun.

Citește și: Moş Crăciun a băgat spaima într-un oraş din Belgia. Acesta a răspândit coronavirusul şi a provocat cel puţin 18 decese