Monica Gabor şi Ramona Gabor, DEVASTATE la parastasul mamei. Cine şi-a bătut joc de durerea lor VIDEO

Surorile Gabor s-au rugat, sâmbătă, la mormântul mamei lor, la un an de când femeia a trecut în nefiinţă. Îmbrăcate în negru, cu ochelari de soare, Monica, Ramona şi Alina au rostit rugăciunile în cor cu toţi cei prezenţi, rude şi prieteni. De la comemorare nu a lipsit tatăl fetelor.  

23 aug. 2014, 14:19
Monica Gabor şi Ramona Gabor, DEVASTATE la parastasul mamei. Cine şi-a bătut joc de durerea lor VIDEO

Ramona, Moni şi Alina Gabor au ajuns la cimitirul Sărata din Bacău la ora 11 fix, informează România TV. În doliu, extrem de sobre, cele trei surori au aprins candele şi s-au rugat. Pe mormântul Veronicăi Bulai unde este ridicat un monument în marmura albă şi neagră s-a înălţat un munte de flori. Ramona şi-a stăpânit cu greu lacimile.

Citeşte şi Ramona Gabor, mesaj emoţionant pe Facebook, la un an de la moartea mamei sale

Surorile Gabor au pregătit în detaliu parastasul pentru mama lor, au angajat chiar şi o firmă specializată. La terminarea parastasului cele surorile au împărţit colaci şi lumînări, apoi fiecare a plecat cu maşina spre restaurant unde s-a oferit o masă tuturor celor veniţi la parastas.

Din nefericire, la puţin timp după ce familia îndoliată a ajuns la local, dintr-o altă sală a început să se audă din ce în ce mai tare muzică de petrecere, scrie spynews.ro. Nu a fost vorba de vreo imprudenţă din partea personalului, ci se apre că în incintă avea loc o nuntă. Aşa că invitaţii acestora au fost primiţi cu voie bună, iar muzica a răsunat în încăperi. Incidentul nu i-a picat deloc bine Monicăi Gabor, care nu a avut linişte în timpul mesei. Tristeţea apăsătoare era evidentă pe chipurile tuturor, aşa că pe muzică de petrecere, oamenii au consumat mâncarea de pomană dată de surorile Gabor în memoria mamei lor.

Citeşte şi Monica Gabor se crede o „COMOARĂ NAŢIONALĂ”. Nu o să-ţi vină să crezi ce a scris pe blog FOTO

În jurul orei 13.30, Monica, Ramona, Alina şi tatăl lor au părăsit localul în care a avut loc masa pentru mama lor, fiind vizibil deranjate de atmosfera de petrecere dinăuntru. În timp ce Monica a plecat cu şoferul, Ramona şi tatăl ei au ocupat o altă maşină. De la restaurant, cele două autoturisme s-au îndreptat în direcţii diferite.

Veronica Bulai a murit anul trecut la Peştera Polovragi, lovită în cap de un bolovan care s-a desprins de pe o stâncă. S-a spus că ar fi fost lovită de un blestem pentru că înainte cu o zi ar fi încercat să urce spre Mănăstirea Frăsinei, acolo unde femeile nu au voie.