INCIDENT pe Aeroportul Otopeni. Un avion a ieşit de pe pistă

Un nou incident s-a produs pe Aeroportul Otopeni. O aeronavă care aparţine companiei Ryanair şi care venea de la Berlin a ieşit parţial de pe pistă. În avion erau 183 de pasageri.

25 iul. 2017, 10:02
INCIDENT pe Aeroportul Otopeni. Un avion a ieşit de pe pistă

Marţi dimineaţă, o aeronavă a companiei Ryanair a ieşit parţial de pe pistă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Astăzi (marţi n.r.), la ora 10.37, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Boeing 738 aparținând companiei Ryanair, care efectua cursa Berlin – București, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depășit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranță, pe suprafața betonată a pistei. Aeronava a întors imediat și a continuat rulajul până la poziția de parcare.

La bordul avionului se aflau 183 de pasageri și membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcați în deplină siguranță; nicio persoană nu a avut de suferit și nu s-au înregistrat pagube materiale. Aeronava se află în acest moment la poziția de parcare.

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile a demarat invesigațiile, conform reglementărilor în vigoare„, se arată în comunicatul de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Citeşte şi Furtuna creează probleme traficului aerian. O cursă Lufthansa care trebuia să aterizeze pe Otopeni s-a îndreptat spre Sofia