Incident scăldat în LACRIMI după ce un bărbat a divorţat de SOŢIE în ZIUA NUNŢII. Ce s-a întâmplat FOTO

Un bărbat din Arabia Saudită a decis să se despartă de soţia lui chiar în ziua nunţii, dintr-un motiv bizar. Cu toate că invitaţii au încercat să îl împlace, nimic nu l-a mai oprit să divorţeze de cea cu care urma să îşi petreacă restul vieţii.

17 nov. 2014, 19:09

O nuntă care a avut loc recent în oraşul arab Medina a luat o întorsură dubioasă după ce soţul a decis că o să divorţeze de soţie încă din prima zi a căsnicie lor. Astfel, cei doi nu se întâlniseră înainte de ziua ceremoniei şi nu ştiau cum arată celălalt, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A avut promisiunea că se va căsători cu un BĂRBAT FRUMOS, de 20 de ani. Când a văzut mirele, a CHEMAT POLIŢIA

Atunci când bărbatul i-a ridicat voalul pentru a face o fotografie care să imortalizeze momentul căsătoriei, acesta a fost pur şi simplu dezgustat de modul în care arăta faţa fetei.

Tu nu eşti fata cu care mi-am imaginat că o să mă căsătoresc. Îmi pare rău, dar divorţez de tine„, i-a spus bărbatul, moment în care tânăra a făcut o criză şi nu s-a mai oprit din plâns în timp ce invitaţii încercau să îl împace pe mire.

Citeşte şi A murit în timp ce făcea sex cu soţia. Care au fost ultimele cuvinte ale bărbatului