Incident şocant în Anglia. O femeie a fost ucisă de vaci

Incident şocant în Anglia, unde o femeie a fost ucisă de vaci. Animalele au atacat-o din senin pe biata femeie, care nu a mai avut nicio şansă. Autorităţile britanice avertizează că vacile sunt mai periculoase decât câinii de lupte, iar în ultimul deceniu mai mulţi oameni au fost ucişi de vite decât de câini.

16 apr. 2016, 07:15
Incident şocant în Anglia. O femeie a fost ucisă de vaci

Marian Clode, de 61 de ani, se afla în vacanţă cu soţul ei în Belford, o zonă rurală din Anglia, informează România TV. Cei doi pensionari ieşiseră la plimbare prin sat când s-a produs tragedia. O turmă de vaci, aparent inofensive, le-a ieşit în cale.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! O tânără mămică a sfârşit sub roţile unui camion după ce a salvat viaţa fetiţei ei

„Alergau repede din vârful dealului, iar cel mai groaznic lucru era că nu o mai vedeam pe Marian. Ea se lipise de gard, iar vacile dădeau din copite ca taurii furioşi la coride2, a povestit soţul femeii. 

Animalul furios a atacat-o pe femeie, a lovit-o cu coarnele şi copitele, şi a zdrobit-o practic. Ea a fost transportată la spital cu elicopterul, dar nu a mai putut fi salvată şi a murit două zile mai târziu. Medicii s-au declarat şocaţi de rănile ei, similare cu cele produse de un accident rutier teribil.

Din 2000 încoace, 74 de persoane au fost ucise de vite în Marea Britanie. Prin comparaţie, câinii consideraţi periculoşi au ucis 17 oameni în ultimii ani, în Anglia.