Incident şocant în Argentina: Un fan agresat a căzut din înaltul tribunei şi a murit la spital VIDEO

Un fan în vârstă de 22 de ani, Emanuel Balbo, se află în comă, el căzând din tribună la un meci din Argentina, Belgrano - Talleres, după ce a fost agresat şi împins de alţi suporteri, relatează Reuters. Presa internaţională a scris în ultimele ore că tânărul ar fi în moarte cerebrală, informaţie negată de medici.

17 apr. 2017, 06:22
Incident şocant în Argentina: Un fan agresat a căzut din înaltul tribunei şi a murit la spital VIDEO

UPDATE. Suporterul care a căzut din tribună la meciul Belgrano – Talleres, după ce a fost agresat şi împins de alţi suporteri, a încetat din viaţă după ce a fost mai multe ore în comă. Emanuel Balbo, în vârstă de 22 de ani, s-a refugiat către o balustradă în timp ce era lovit de alţi suporteri şi s-a căţărat, căzând apoi pe partea cealaltă, după ce a fost împins.

Ca urmare a acestui incident, patru bărbaţi au fost arestaţi pentru tentativă de omor.

Clubul Belgrano a anunţat că la meciul terminat la egalitate, disputat sâmbătă şi încheiat la egalitat, scor 1-1, a fost rănit şi alt fan, Diego Frydman.

Sport.es notează că unul dintre agresori, Oscar Gomez, l-a ucis pe fratele lui Balbo în urmă cu patru ani, potrivit declaraţiilor tatălui fanului care este acum în comă. Gomez l-ar fi acuzat pe Balbo că este fan al echipei Talleres, ceea ce i-a enervat pe alţi suporteri, care l-au agresat apoi pe tânăr.