Incident şocant în România: elevă de 16 ani bătută şi violată, la comanda unei copile de 13 ani

Un nou incident şocant, petrecut chiar în centrul unui oraş din România. O elevă de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopită în bătaie şi abuzată sexual din răzbunare, la comanda unei copile de 13 ani. Totul s-a petrecut miercuri seara, în parcarea unei magazin din Zalău, unde fata de 16 ani a fost bătută minute în şir, apoi violată fără milă şi pusă să plece acasă dezbrăcată, potrivit România TV.

26 sept. 2019, 09:39
Incident şocant în România: elevă de 16 ani bătută şi violată, la comanda unei copile de 13 ani

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 21, în zona Sălii Sporturilor din Zalău. În urma verificărilor, procurorii au stabilit că totul a pornit de la o copilă de 13 ani, care a dorit să se răzbune pe eleva de 16 ani, enervată că i-ar fi furat iubitul. Astfel, copila de 13 ani, alaturi de un tânăr de 19 ani și o altă fată de 16 ani, au prins-o pe victimă, au dezbrăcat-o și au bătut-o crunt. Mai apoi, tânărul de 19 ani a violat-o. 

Ulterior, victima a fost găsită, pe stradă, de o patrulă de Poliţie. Poliţiştii au dus-o la spital petnru îngrijiri medicale şi pentru a fi întocmit un raport medico-legal. 

Agresorii au fost identificaţi şi audiaţi. Faţă de tânărul de 19 şi adolescenta de 16 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Fata de 13 ani nu poate răspunde penal pentru cele întâmplate, conform legii.