Incident şocant la Premiile Oscar 2022. Will Smith i-a dat o palmă actorului Chris Rock după o glumă deplasată despre soţia sa. VIDEO

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc în cadrul Galei Premiilor Oscar 2022, care l-a avut ca protagonist pe actorul Will Smith. Enervat de faptul că soţia lui e ţinta glumelor, Smith a făcut dreptate în stilu-i caracteristic.

28 mart. 2022, 08:49

La Premiile Oscar 2022, Will Smith s-a evidenţiat nu doar datorită trofeului câştigat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din “Regele Richard”, ci şi în urma unui incident mai puţin obişnuit. Nu se ştie cu siguranţă dacă respectivul incident a fost regizat sau autentic, dar o majoritatea covârşitoare a celor care au văzut incidentul înclină către cea de-a doua variantă. În plus, actorul şi-a cerut scuze, în cele din urmă, pentru momentul neplăcut al cărui protagonist a fost.

Oscar 2022. Will Smith i-a tras o palmă actorului care a glumit pe seama nevestei lui

Actorul de stand up Chris Rock a urcat pe scenă pentru a decerna Oscarul pentru cel mai bun documentar. În timpul prezentării, actorul a făcut o glumă care a avut-o ca ţintă pe soţia lui Will Smith, Jada Pinkett-Smith. Rock a glumit spunând că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”. În acel moment, Smith s-a ridicat de pe scaunul său de lângă scenă, s-a îndreptat spre Rock şi l-a lovit cu palma peste faţă. Apoi s-a întors la locul său, de unde i-a strigat Rock „să nu mai scoţi numele soţiei mele pe gura ta spurcată„.

Câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor şi-a cerut, în cele din urmă, scuze academiei şi colegilor pentru incident: „Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti„, şi-a argumentat Smith ieşirea nervoasă.

Nu este prima dată când Rock o aduce în discuţie pe Pinkett-Smith la Oscaruri. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazda ceremoniei, el a spus: „Jada Pinkett Smith boicotând Oscarurile este ca şi cum eu aş boicota chiloţii Rihannei – nu am fost invitat!„.

Citeste si CÂȘTIGĂTORI PREMII OSCAR 2022. Filmul „CODA”, trofeul pentru “Cel mai bun film”. „Dune”, cele mai multe premii. Lista completă a câştigătorilor

Jada Pinkett-Smith suferă de alopecie

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, suferă de alopecie. Ea a dezvăluit afecţiunea de care suferă în decembrie 2021 pe Instagram. Actrița a publicat un video în care le-a explicat fanilor ce presupune această boală. Tot din cauza afecțiunii de care suferă, Jada Pinkett Smith a decis să se radă pe cap.

Jada Pinkett Smith a mărturisit atunci că nu va mai avea niciodată părul lung și nu crede că va mai merge prea curând la coafor.

În videoclipul postat pe Instagram, soția lui Will Smith le-a arătat fanilor o parte a scalpului ei complet cheală și a glumit pe seama problemei ei. Jada și-a mângâiat ușor capul pe tot parcursul videoclipului, în timp ce se uita în cameră și vorbea cu fanii ei.

În acest moment nu pot decât să râd. Acum se vede clar că mă lupt cu alopecia. Uită-te la această linie chiar aici. Uită-te la asta. Mama o să pună niște ștrasuri acolo și o să-mi fac doar o coroană”, a spus Jada Pinkett Smith în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Alopecia este o afecțiune dermatologică a foliculilor piloși, putând fi asociată cu existența anumitor factori ereditari, cu modificările hormonale specifice vârstei sau altor condiții fiziologice – de exemplu sarcina – sau medicale, cu prezența unor boli sau cu unele tratamente.

Citeste si Premiile Oscar 2022. Curiozităţi despre Oscar: care sunt filmele care au câştigat cele mai multe premii Oscar din istorie şi ce actriţă nu s-a prezentat niciodată să-şi ridice trofeul, deşi a câştigat de mai multe ori