INCIDENT TERIBIL. Doi turişti în STARE GRAVĂ, după ce au căzut de la etajul unui cabane din Făgăraş

Doi turişti au căzut, sâmbătă seară, de la etajul întâi al Cabanei Negoiu din Munţii Făgăraş., după ce s-au sprijinit de o balustradă care s-a mişcat, fără a se rupe însă, şi s-au dezechilibrat. Unul dintre ei a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean Sibiu.

20 iul. 2014, 05:37
INCIDENT TERIBIL. Doi turişti în STARE GRAVĂ, după ce au căzut de la etajul unui cabane din Făgăraş

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Sibiu, Arian David, cei doi bărbaţi s-au sprijinit de o balustradă, s-au dezechilibrat, apoi au căzut.

„Cei doi s-au sprjinit de o balustradă care probabil s-a mişcat, s-au dezechlibrat şi au căzut. Balustrada nu s-a rupt. În urma căderii, cei doi bărbaţi au suferit multiple traume”, a declarat Adrian David, pentru Mediafax.

Adrian David a precizat că patrula Salvamont din zona Negoiu a acordat primul ajutor răniţilor, până la sosirea echipei de la Sibiu.

„Din primele informaţii pe care le avem este vorba despre doi bărbaţi. Unul dintre aceştia va fi preluat de un echipaj ISU Sibiu, iar pentru salvarea celui de-al doilea, aflat în stare mai gravă, s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD de la Bucureşti”, a spus Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum s-a întâmplat totul, însă până în acest moment, nimeni nu ştie cum au reuşit cei doi să cadă.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 44 şi 45 de ani, sunt din Târgu Mureş.