INCIDENT TERIBIL. Un HAMSTER NEBUN a dat foc unei CASE şi a produs pagube de zeci de mii de euro

O familie din Marea Britanie a rămas pe drumuri după ce hamsterul familiei a produs un incendiu de proporţii care le-a mistuit casa alături de alte trei animale de companie.

10 nov. 2014, 06:57
INCIDENT TERIBIL. Un HAMSTER NEBUN a dat foc unei CASE şi a produs pagube de zeci de mii de euro

O mamă şi fiul său au rămas fără casă, având pierderi de 20.000 de lire, după ce un hamster a reuşit să incendieze locuinţa. Din fericire, Tracey Hill şi băiatul său, Kae, s-au salvat din flăcări şi au suferit doar o intoxicare cu fum, potrivit Mirror.

Citeşte şi: COMPILAŢIE cu ANIMALE AMUZANTE care nu trebuie ratată: De la ursul care se MASTURBEAZĂ până la pisica VICIOASĂ

Astfel, hamsterul pe nume Pebbles a fost mutat în bucătărie după ce producea prea mult zgomot pe timpul nopţii din cauza rotiţei din cuşcă. Cu toate acestea, femeia l-a pus pe un aragaz electric, pentru a nu fi ajuns de cei trei câini din casă, însă din cauza folosirii rotiţei de alergat, cuşca s-a mişcat şi a pornit aragazul.

Citeşte şi Ce se întâmplă când un hamster gras vrea să treacă pe sub uşă VIDEO

Într-un final, aceasta a luat foc, omorând hamsterul, doi dintre câini şi un chinchilla. Din fericire, alarma de incendiu a pornit la timp şi familia a reuşit să iasă din casă în pijamale, în timp ce toate animalele din casă au murit.  În prezent, oamenii au rămas pe drumuri.