Incident tragic la Spitalul Judeţean Vaslui. Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat, la toaletă

Un tânăr de 17 ani s-a sinucis în toaleta salonului în care era internat, la Spitalul Judeţean Vaslui. Pacientul venise în sectia ORL de o săptămână, cu otită.

28 ian. 2017, 06:16
Incident tragic la Spitalul Judeţean Vaslui. Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat, la toaletă

Cei care l-au gãsit au fost colegii de salon, care au alertat imediat medicul de gardã. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, tânãrul nu a mai putut fi salvat. Din câte se pare familia acestuia nu se află la primul incident de acest fel. În urmã cu un an, mama tânãrului si-a mai îngropat un fiu, care s-a sinucis tot prin spânzurare.

Este vorba despre un pacient de 17 ani, internat cu otită purulentã, care a fost văzut si tratat de neurolog, de infectionist. Avea computer tomograful făcut. Joi seara, în jurul orei 22:00, pacientul a intrat la baie, colegii din salon au tot asteptat sã iasã de acolo.

După ce au vãzut cã nu iese, au intrat si l-au gãsit spânzurat de calorifer cu siretul de la pantalonii de pijama. A venit imediat medicul de gardã, care a început imediat să-i facã resuscitarea. A fost dus pe Terapie Intensivă. Acolo a început să aibă ritm cardiac. Ulterior, a avut valori tensionale mari. S-au instalat aritmii de toate categoriile si la sase dimineaţă s-a constat decesul. Nu avea în antecendete afectiuni psihice” a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui.


loading...
Partenerii noștri