Incidente la Craiova. Suporterii olteni i-au atacat pe fanii lui Honved Budapesta

Craiova dispută joi, de la ora 19:15, a doua manșă a turului doi preliminar din Europa League cu Honved Budapesta. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

01 aug. 2019, 08:38
Incidente la Craiova. Suporterii olteni i-au atacat pe fanii lui Honved Budapesta

În noaptea de miercuri spre joi, între suporterii olteni și cei ai grupării maghiare au avut loc incidente în centrul Craiovei.

„În urmă cu puțin timp au fost incidente în centrul Craiovei, acolo unde fanii maghiari ce au ajuns deja la Craiova pentru meciul cu CSU Craiova, au fost atacați de fanii din Peluza Sud ’97 Craiova, fani ce susțin Universitatea Craiova, echipă ce joacă în liga a-3-a”, au relatat cei de la „Viața în peluză” pe pagina de Facebook.

Fanii olteni au întâmpinat probleme cu oamenii de ordine, la Gyor, în momentul în care se pregăteau să intre pe stadion, pentru meciul dintre Honved și Craiova, din turul doi preliminar al Europa League. Oamenii legii au fost foarte agresivi cu cei peste 200 de suporteri ai Craiovei. Aceștia chiar i-au amenințat că îi vor lăsa pe fanii ungurilor să vină peste ei, aceștia fiind, evident, în număr mult mai mare prezenți la stadion.