Incidente la înmormântarea mamei lui Bercea Mondial. Surorile interlopului au leşinat VIDEO

Sute de persoane s-au adunat, duminică, la casa familiei lui Bercea Mondial. Mama acestuia a fost condusă pe ultimul drum. Coroanele de flori au fost aşezate pe o distanţă de patru kilometri, din faţa casei şi până la cimitir. De după gratii, Bercea Mondial i-a rugat pe cei prezenţi la înmormânatare să pună câte o coroană pe fiecare stâlp de iluminat.

24 aug. 2014, 11:04
Incidente la înmormântarea mamei lui Bercea Mondial. Surorile interlopului au leşinat VIDEO

Duminică, muzica de la poarta familiei Bercea s-a oprit cât timp un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale celor două dintre fiicele Elenei Anghel, care au leşinat, potrivit România TV.

Toată lumea s-a panicat când una dintre surorile lui Bercea Mondial a căzut pur şi simplu din picioare. A fost ridicată şi condusă pe braţe până la echipajul SMURD sosit de urgenţă la faţa locului. După doar câteva minute, i s-a făcut rău şi ceileilate surori. Ambulanţa a fost chemată din nou. Medicii au declarat că mulţi dintre cei de la priveghi nu au dormit deloc şi de aceea li s-a făcut rău.

Elena Anghel, mama lui Bercea Mondial, a murit vineri dimineaţă la spitalul Floreasca din Capitală. Femeia era internată la un spital din Capitală, după ce în urmă cu două săptămâni a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Bercea Mondial nu a primit permisiunea de a participa la înmormântarea mamei sale. „Comisia din cadrul Penitenciarului Colibaşi a analizat cererea, iar răspunsul a fost negativ, având în vedere că persoana privată de libertate nu a îndeplinit condiţiile prevăzute de lege cu privire la buna conduită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, agent Andreea Bădescu.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi, pe Ionuţ Anghel, în urma unei altercaţii care a avut loc într-un bar din oraşul Drăgăneşti-Olt. El mai are o condamnare definitivă de doi ani închisoare cu executare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, pronunţată în aprilie 2013 de instanţa supremă.