Incidente la înmormântarea pugilistului înjunghiat. Soţia lui Gălbenuşe, distrusă de durere

Un grup de rromi din Slatina a provocat incidente astazi la inmormantarea lui Cristian Galbenuse. Pugilistul ucis zilele trecute cu mai multe lovituri de cutit a fost condus pe ultimul drum de familie si prieteni.

14 iul. 2014, 15:07
Incidente la înmormântarea pugilistului înjunghiat. Soţia lui Gălbenuşe, distrusă de durere

Mai multi romi din oras au ajuns la mormant si au facut semne obscene, spre stupefactia celor prezenti la cimitir. Tiganii nu s-au oprit si au mimat momentul in care fostul pugilist a fost injunghiat mortal in inima si au vorbit foarte urat. 

Sotia tanarului boxer ucis zilele trecute a urlat astazi de durere, cand a fost condus pe ultimul drum. Catalina a plans si a tipat sperand sa il readuca la viata pe Cristi. Tanara, casatorita civil de putin timp cu fostul pugilist, a fost tinuta de rude pentru a nu se arunca in groapa.

Cristian Galbenuse, un tânăr de 24 de ani, fost sportiv de performanţă, a fost omorât de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan, care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe terasa unui bar din Slatina, fostul sportiv fiind înjunghiat cu un cuţit în piept.