Incidente la prezentarea noului antrenor al Levski Sofia: Suporterii l-au dat afară de la conferinţa de presă

Câteva zeci de suporteri ai echipei Levski Sofia au întrerupt marţi conferinţa de presă în cursul căreia a fost prezentat noul antrenor, Ivailo Petev, pe care l-au obligat să-şi scoată tricoul clubului şi să părăsească sala.

08 oct. 2013, 17:45
Incidente la prezentarea noului antrenor al Levski Sofia: Suporterii l-au dat afară de la conferinţa de presă

Scoate-ţi tricoul sau ţi-l vom scoate noi!„, l-au ameninţat fanii pe noul antrenor, pe care l-au împins apoi afară din sală, într-un cor de insulte.

Citeşte şi Nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Motivul curios pentru care a fost concediat un jucător bulgar

Atacul, produs în faţa unui grup numeros de jurnalişti şi a camerelor de televiziune, a fost generat de un interviu recent în care Petev s-a declarat suporter al echipei ŢSKA Sofia, „eterna rivală” a lui Levski, potrivit Agerpres.

În plus, fanii au fost deranjaţi şi de faptul că responsabilii clubului nu i-au consultat în privinţa schimbării de antrenor. Ivailo Petev, care a câştigat campionatul Bulgariei în sezonul trecut cu Ludogoreţ Razgrad, l-a înlocuit la conducerea tehnică a lui Levski Sofia pe sârbul Slavisa Jokanovic, destituit după numai două luni de la instalarea în funcţie, din cauza rezultatelor slabe ale formaţiei sofiote.

Citeşte şi Stadion în flăcări. Cum au sărbătorit bulgarii de la Levski victoria în derby VIDEO

La o oră după acest incident, doi dintre directorii lui Levski, Ivo Tonev şi Nasko Sirakov, şi-au anunţat demisiile. Conform presei bulgare, clubul din capitala bulgară nu a precizat dacă Petev va fi menţinut în postul de antrenor.