Incidente ŞOCANTE la meciul PAOK Salonic – AEK Atena. Patronul lui PAOK, cu PISTOLUL pe teren! VIDEO

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, dispută, duminică, derby-ul pentru locul 1 cu AEK Atena. Meciul este întrerupt de 30 de minute, după ce golul lui Fernando Varela (PAOK) a fost anulat!

11 mart. 2018, 19:52
Incidente ŞOCANTE la meciul PAOK Salonic – AEK Atena. Patronul lui PAOK, cu PISTOLUL pe teren! VIDEO

UPDATE: Între timp, pe Twitter au început să circule imagini cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, despre care se spune că în momentul în care a pătruns pe teren ar fi fost în posesia unui pistol.

Meciul a fost întreurpt în minutul 90+1. Varela a înscris cu capul, în urma unei faze în care un coechipier, aflat în ofsaid, a influențat lovitura de cap a lui Varela.  Arbitrul a validat inițial golul fostului stelist, dar tușierul i-a semnalizat „centralului” că golul nu e regulamentar!

Meciul a fost întrerupt, oficialii celor două echipe aflându-se pe teren.  Patronul lui PAOK, Ivan Savidis, a intrat pe gazon și solicită echipei sale să părăsească terenul. Acesta e calmat cu greu de forțele de ordine.

Jocul nu s-a mai reluat nici până acum. Jucătorii lui PAOK se află pe teren, în timp ce jucătorii lui AEK sunt la vestiare.