Incendiu puternic la o fabrică de confecţii din Vrancea. A fost emis RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit luni seară, la o fabrică de confecţii din Vrancea. A fost transmis un mesaj de avertizare către populaţia din zonă prin sistemul RO-ALERT.

24 feb. 2020, 16:55
Incendiu puternic la o fabrică de confecţii din Vrancea. A fost emis RO-ALERT

„Flăcările se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 metri pătraţi, iar pentru localizare şi lichidare, la faţa locului pompierii intervin cu patru maşini de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea locului de manifestare, a fost transmis mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT. Misiunea este în dinamică”, se precizează în informarea ISU Vrancea.

Fabrica de confecţii respectivă este situată pe Calea Munteniei din Focşani, în apropierea unui centru comercial.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, a declarat că nu au fost persoane surprinse în interior, fiind totuşi două persoane care au suferit atac de panică şi au fost transportate la UPU Focşani, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Pagubele produse de incendiu sunt mari, arzând în întregime hala respectivă şi bunurile care se aflau în interior.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii încă mai intervin pentru lichidarea în totalitate în incendiului, iar ulterior vor întreprinde cercetările la faţa locului pentru a stabili care a fost cauza producerii incendiului.

Citeşte şi Incendiu puternic în Delta Văcăreşti. Flăcări uriaşe distrug vegetaţia VIDEO şi IMAGINI EXCLUSIV