Inconştienţă la volan, la Vaslui. A condus fără permis şi a căzut cu maşina în râpă

Un tânăr fără permis de conducere auto a convins patru prieteni să urce cu el în maşină, la Vaslui. Aventura era să-i coste viaţa, adolescentul în vâsrtă de 17 ani pierzând controlul volanului şi căzând cu autoturismul într-o râpă, de pe un pod înalt de zece metri.

26 mai 2013, 15:49
Inconştienţă la volan, la Vaslui. A condus fără permis şi a căzut cu maşina în râpă

Un adolescent din Vaslui care nu avea permis de conducere a provocat, duminică după-amiază, un accident pe o pasarelă de la marginea oraşului după ce a intrat pe contrasens, s-a lovit de un parapet şi s-a răsturnat apoi cu maşina în care se mai aflau patru tineri.

În autoturism se aflau cinci tineri. Din primele cercetări s-a constatat faptul că un adolescent în vârstă de 17 ani, aflat la volanul autovehiculului, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, maşina căzând pe nişte ţevi aflate în zonă. Toţi cinci au plecat de la locul accidentului, dar au fost identificaţi ulterior, iar patru s-au deplasat la spital pentru investigaţii„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub, citată de Agerpres.

Se pare, că unul dintre tineri care avea permis de conducere a luat maşina părinţilor, după care i-a dat voie să conducă unui prieten care nu avea permis.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi pentru vătămare corporală din culpă, în cazul în care se constată că vreunul dintre tineri a suferit răni.