Inconştienţă la volan transmisă live pe Facebook. Poliţia i-a găsit pe teribilişti după trei zile VIDEO

Trei tineri care pe 30 aprilie au făcut circ în trafic, transmițând live pe Facebook momentul în care au ieșit pe geamul mașinii, au fost identificați.

03 mai 2020, 14:00
Inconştienţă la volan transmisă live pe Facebook. Poliţia i-a găsit pe teribilişti după trei zile VIDEO

Trei tineri din Vaslui au sfidat restricțile de circulație impuse de ordonanțele militare și s-au laudat cu asta pe Facebook.I ndivizii sunt din comuna Solești și au vârste între 20 și 22 de ani, scrie vremeanoua.ro

„Au fost indentificați cei trei tineri din filmuleț, sunt din localitatea Solești și au vârste de 20,21 și 22 de ani. Au circulat în 30 aprilie pe mai multe drumuri din comună și au transmis live, fiind găsiți imediat după ce au postat, în acceași seară. Li s-a aplicat câte o sancțiune pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare dispuse prin ordonanțele militare, în cuantum de 6000 de lei (2000 de lei fiecare). În continuare se fac cercetări pentru a se stabili situația de fapt și urmează a fi dispuse măsurile legale în consecință”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

După identificarea lor, li s-a aplicat câte o amendă de 2.000 de lei pentru fiecare. „În continuare se fac cercetări pentru a se stabili situația de fapt și urmează a fi dispuse măsurile legale în consecință”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.