Inconştienţa şi viteza ucid. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt într-un copac

Şi-a ucis prietenul din cauza vitezei. S-a întâmplat la Vaslui, unde doi tineri au gonit prin oraș, dar şoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat şi s-a înfipt într-un copac. Cel care conducea a scăpat nevătămat, dar s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Tânărul mort era fiul unui şef de post.

19 nov. 2015, 06:10
Inconştienţa şi viteza ucid. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt într-un copac

Un grav accident a avut loc în toiul nopţii, pe şoseaua de centură a oraşului Vaslui. Şoferul avea viteză mare, spun martorii, şi la un moment dat nu a mai putut controla maşina. A derapat pe şoseaua udă, autoturismul s-a răsturnat şi a pus la pământ un copac de pe marginea drumului.

„Am văzut maşina aici. Ne-am dat jos din maşină. Eu am sunat la 112. Era unul tare lovit, băgat cu capul în geam. Era şi muzica la maximum, bere avea prin maşină”, a spus un martor.

Șoferul a fost ajutat de trecători să iasă din maşină. Era în stare de şoc, dar nu avea nicio zgârietură. Prietenul său, care stătea în dreapta, nu a avut, însă, nicio şansă. Andrei avea 24 de ani şi era fiul şefului de post din comuna Ştefan cel Mare.”Victima a doua a fost scoasă după descarcerare în stop cardiorespirator. Am resuscitat 45 de minute, dar din păcate a fost fără reuşită”, a declarat un martor.

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, este cercetat penal pentru ucidere din culpă.