INCONŞTIENŢA unei mame: Şi-a tratat bebeluşul OPĂRIT numai cu leacuri băbeşti timp de patru zile VIDEO

Timp de patru zile, o femeie din Vaslui şi-a tratat numai cu leacuri băbeşti bebeluşul opărit cu apă clocotită. Abia când a văzut că fetiţa de un an se simte din ce în mai rău, femeia a chemat asistenta de la dispensarul din sat, care la rândul ei a sunat la ambulanţă, informează România TV.

24 mart. 2014, 16:52
INCONŞTIENŢA unei mame: Şi-a tratat bebeluşul OPĂRIT numai cu leacuri băbeşti timp de patru zile VIDEO

Fetiţa de un an şi trei luni, lăsată singură în casă, a căzut în oala cu apă clocotită. S-a opărit grav pe spate, însă mama micuţei a considerat că o poate trata şi acasă. Timp de patru zile, copilul a trecut prin chinuri groaznice.

„Nu am chemat ambulanţa. Am avut un spray de la un vecin şi am dat-o cu spray. Ce să fac, mai am copii mici acasă, mai am trei”, a spus mama fetiţei.

Citeşte şi Un copil de doi ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut într-o oală cu supă fierbinte

Când a văzut că se simte din ce în ce mai rău, mama fetiţei a chemat asistenta de la dispensarul din sat. Femeia, şocată de sănile suferite de copil, a chemat imediat ambulanţa.

 

„Copilul nu a fost supravegheat şi a scăpat o oală cu ciorbă peste el, prezentând arsuri pe 20% din suprafaţa corpului”, a declarat Daniel Ungureanu, medic SMURD.

Vecinii spun că atunci când medicii de pe ambulanţă au vrut să preia bebeluşul, tatăl acestuia s-ar fi opus. Cei doi soţi mai au încă trei copii minori.

Citeşte şi Un bebeluş opărit, adus cu elicopterul în Bucureşti