Inconştienţa la volan face victime. Un şofer beat şi-a omorât soţia şi şi-a băgat în spital cei trei copii

O femeie a murit, iar copiii săi, cu vârste între 7 şi 14 ani, şi un bărbat au fost răniţi, vineri seară, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, în judeţul Giurgiu. Poliţiştii au stabilit că bărbatul aflat la volan era băut.

03 ian. 2020, 19:47
Inconştienţa la volan face victime. Un şofer beat şi-a omorât soţia şi şi-a băgat în spital cei trei copii

Accidentul rutier a avut loc, vineri seară, pe DJ 503, la intrarea în localitatea Tomuleşti, judeţul Giurgiu, fiind implicat un singur autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, acolo s-au deplasat echipaje ale ISU Giurgiu (o autospecială de stingere cu apă şi spumă), ISU Teleorman (o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare şi un echipaj Smurd) şi 3 ambulanţe ale SAJ Giurgiu.

În autoturism se aflau cinci persoane, doi adulţi şi trei copii.

Conform sursei citate, în urma accidentului o femeie a murit, iar şoferul şi cei trei copii au politraumatisme şi vor fi transportaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au precizat că poliţiştii care au ajuns la locul accidentului au stabilit că acesta s-a produs după ce şoferul, un bărbat de 46 de ani, pe fondul altor preocupări şi al consumului de alcool, a ieşit cu maşina de pe şosea, autoturismul lovindu-se de un copac aflat pe marginea drumului.

Femeia care a murit avea 44 de ani, fiind din Tomuleşti, iar copiii au 7, 9 şi 14 ani şi au suferit atacuri de panică.
Şoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.


loading...