INCREDIBIL: O adolescentă seamănă perfect cu Regina Elsa, din filmul animat Frozen FOTO

O tânără din America a devenit o adevărat vedetă pe internet odată cu apariţia filmului Frozen. Asemănarea dintre tânără şi personajul principal din producţia animată este uimitoare.

14 iun. 2014, 18:37

Anna Faith Carlson, o adolescentă de doar 18 ani din Florida, a devenit vedetă peste noapte în momentul în care a postat pe internet o imagine surprinsă lângă un poster cu personajul principal din Frozen, regina Elsa, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Animaţia „Regatul de gheaţă/ Frozen”, lider în box office-ul nord-american

În prezent, tânăra se plimbă prin orfelinate şi spitale oferind adevărate show-uri micuţilor pasionaţi de filmul animat. Mai mult, tânăra a început să se macheze şi să se coafeze asemenea personajului de film.

 „De fiecare dată când văd filmul mă simt ciudat. Este ca şi cum m-aş uita la mine. Este destul de înfricoşător să mă gândesc la asta„, a declarat Anna, care se bucură totuşi de faima pe care i-a adus-o această asemănare.

Citeşte şi Filmele anului 2013, într-un clip de 6 minute VIDEO

Cu toate acestea, ea s-a hotărât să profite de acest lucru şi chiar se gândeşte la o carieră în lumea filmului, visând să fie actriţă. Mai mult, ea speră să fie acceptată la o audiţie a show-ului „Once upon a time”, difuzat de ABC, ce urmează să folosească şi personajul Elsa din următorul sezon.