INCREDIBIL. Brad Pitt, la un pas să fie ucis de Mike Tyson. Sportivul a aflat că actorul face amor cu soţia lui şi a luat foc

Nu mai este niciun secret că Brad Pitt este un adevărat Don Juan şi că prin patul său au trecut foarte multe femei, unele foarte celebre, altele mai puţin cunoscute. Însă, din cauza relaţiilor sau aventurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, actorul a avut parte şi de probleme.

20 nov. 2018, 11:47
INCREDIBIL. Brad Pitt, la un pas să fie ucis de Mike Tyson. Sportivul a aflat că actorul face amor cu soţia lui şi a luat foc

Presa din Statele Unite şi-a amintit recent de un episode petrecut în urmă cu aproximativ 30 de ani, scrie okmagazine.ro. Atunci, Brad Pitt avea doar 26 de ani şi era la începutul unei cariere incredibile care, dacă zvonurile sunt adevărate, s-ar fi putut să nu mai existe!

În anul 1989, dacă le dăm crezare jurnaliştilor americani, Mike Tyson s-a despărţit de soţia lui, însă cei doi se întâlneau în continuare pentru a face sex. Ceea ce marele pugilist nu ştia însă era că Robin Givens, cea care îi fusese nevastă, avea în acelaşi timp şi o aventură cu Brad Pitt.

Citește și Brad Pitt este în doliu. Bunica actorului a murit abandonată într-un azil

Când a aflat că fosta lui soţie se întâlneşte cu Brad Pitt şi din această cauză nu mai face sex cu el oricând are chef, Mike Tyson a avut o criză de gelozie! A aflat unde se vedeau Brad şi Robin şi s-a dus peste ei. Din spusele sportivului, actorul s-a rugat de el să nu îl lovească, iar Mike Tyson s-a temperat cu greu şi doar l-a ameninţat pe Brad Pitt.

Unele surse dezvăluie că, deoarece Brad Pitt nu s-a oprit din a se întâlni cu Robin Givens, Mike Tyson a crezut că acesta este un tânăr care îşi vinde trupul pentru sex şi a angajat un asasin să îl ucidă. Spotivul ar fi plătit 20.000 de dolari pentru ca treaba să fie făcută ca la carte, însă s-a răzgândit şi a spus că îl va căuta din nou pe Brad Pitt şi va recurge la o corecţie fizică.

Aflând că urmează să fie snopit în bătaie sau chiar ucis, Brad Pitt a renunţat până la urmă la a se mai vedea cu Robin Givens.