INCREDIBIL. De ce s-a sinucis femeia care a fost găsită moartă în Lacul Morii

O angajată a Companiei Naţionale de Control al Activităţii Nucleare şi-a pus capăt zilelor din cauza unor nereguli de la locul de muncă. Femeia a lăsat un bilet de adio  şi a scris că nu mai putea suporta povara contractelor ilegale. Ea ar fi avizat achiziţionarea unui aparat medical vechi.

05 dec. 2013, 06:53
INCREDIBIL. De ce s-a sinucis femeia care a fost găsită moartă în Lacul Morii

Femeia care s-a sinucis şi al cărei cadavru a fost găsit în Lacul Morii a lăsat un bilet de adio în care spunea că sunt mai multe nereguli la locul de muncă şi că „presiunile” au făcut-o să îşi pună capăt zilelor, informează România TV.

Ea ar fi avizat un angiograf pentru Spitalul Judeţean Oradea, aparat care era vechi şi care nu corespundea din punct de vedere al cerinţelor, întrucât aparatul era cumpărat din fonduri europene. Femeia ar fi primit mai multe ameninţări de la şeful ei, care ar fi spus că merge să facă plângere la DNA şi pentru că nu a mai suportat a decis să îşi pună capăt zilelor.

În acest moment are loc o anchetă internă la Spitalul Judeţean Oradea, pentru a se stabili dacă acel aparat mai poate fi folosit sau dacă nu face mai mult rău pacienţilor care vin să se testeze cu angiograful.