INCREDIBIL! 1,2 milioane de lei CÂŞTIGATE la un singur APARAT

Joi, 10 Iulie 2014, s-a câștigat Mega Jackpot-ul în valoare de 276.423,56 lei la unul dintre aparatele de tip slot machines din agenţia Stanleybet de pe Bd. Ion Mihalache nr. 185. Cel de-al 38-lea premiu Mega Jackpot a fost câştigat la același aparat la care în urmă cu 3 ani de zile s-a înregistrat cel mai mare câștig din istoria jackpoturilor din România în valoare de 931.525.89 lei!

17 iul. 2014, 13:34
INCREDIBIL! 1,2 milioane de lei CÂŞTIGATE la un singur APARAT

Tot într-o zi de joi, ca în 2011, la același aparat, și-a schimbat viața și bucureșteanul care a avut inspirația de a juca la aparatul Mega Jackpot. La scurt timp după ce s-a așezat la aparat acesta a primit 10 jocuri gratuite pe parcursul cărora a reușit să câștige marele premiu de peste 62.000 de euro.

Premiul i-a fost înmânat câştigătorului, un barbat în vârstă de 31 de ani, în cadrul unui eveniment organizat marţi, 15 iulie, în agenţia Stanleybet din bd. Ion Mihalache nr. 185 de către Ion „Iron” Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot în România. Cu această ocazie alți 3 participanţi la eveniment au câştigat câte un LED Samsung la Tombola Mega Jackpot, deja tradiţională în rândul jucătorilor.

„Am avut plăcerea să înmanez premiile Mega Jackpot câştigătorilor din mai multe oraşe dar, pentru că îmi plac recordurile am un sentiment deosebit când ştiu că Mega Jackpot a fost câştigat din nou, exact în locul în care s-a acordat cel mai mare Jackpot din România, reuşind astfel ca un singur aparat să ofere în 3 ani de zile nu mai puţin de 12 miliarde de lei  celor care au ales Mega Jackpot”, a declarat Ion „Iron” Oncescu, multiplu campion mondial la skandenberg şi Ambasadorul Mega Jackpot în România.