Incredibil: A fost ŢINUTĂ OSTATICĂ în casă pentru PATRU zile de animale cu creierul cât o NUCĂ FOTO

O femeie din Marea Britanie a fost nevoită să stea pentru patru zile în casă, după ce locuinţa sa a fost asediată de o pereche de pescăruşi care şi-au făcut cuib în hornul casei. Mai mult, atunci când puiul a căzut în faţa uşii, cuplul de pensionar nu a mai putut ieşi din casă pentru mai multe zile din cauza păsărilor foarte violente.

09 aug. 2013, 07:25

Penny Freeman, o pensionară de 69 de ani din Bridlington, East Yorks, credea că va avea o viaţă liniştită în momentul în care şi-a cumpărat o casă la malul mării. Cu toate acestea, ea a fost la un pas să fie atacată de o familie de pescăruşi furioşi care îşi apărau puiul, potrivit The Sun.

Citeşte şi GENIAL! Cea mai trăsnită metodă de a prinde un pescăruş VIDEO

Potrivit femeii, totul a început în momentul în care a început să hrănească păsările în grădină. Cu toate acestea, situaţia s-a înrăutăţit atunci când o familie de pescăruşi care şi-a făcut cuib în hornul casei a pierdut puiul, acesta căzând în faţa casei. Din acel moment, părinţii nu au mai plecat şi au început să fie violenţi, încercând să îşi apere odrasla. Totul s-a terminat atunci când, într-unb final, puiul şi-a întins aripile şi a început să zboare, acest lucru întâmplându-se după patru zile de chin pentru britanică.

Citeşte şi O pisică, reclamată la poliţie pentru că a furat un pui din frigider

A fost îngrozitor. Nu am putut să plec din casă şi m-am simţit ca o prizonieră. Păsările erau foarte recalcitrante, ca şopârlele. A fost un iad. Tatăl păsării stătea pe o baracă, care este la doi metri de casă şi dădea din aripi şi ţipa. Au vomitat pe noi, acesta fiind modul pescăruşilor de a-şi speria prădătorii. Am aşteptat cu sufletul la gură ca puiul să înveţe să zboare, în aşa mod încât să îl urmeze şi părinţii„, a povestit femeia.