INCREDIBIL. Adriana Bahmuţeanu, târâtă la Poliţie. Silviu Prigoană a turnat-o

Adriana Bahmuţeanu este chemată să dea cu subsemnatul în mijlocul unui scandal monstru iscat între ea şi omul de afaceri Silviu Prigoană.
Iulian Tudor
26 mai 2015, 07:07
INCREDIBIL. Adriana Bahmuţeanu, târâtă la Poliţie. Silviu Prigoană a turnat-o

Potrivit informaţiilor, vedeta de televiziune urmează să fie audiată în următoarele zile de către poliţiştii bucureşteni în legătură cu plângerea formulată împotriva ei de soţul acesteia, Silviu Prigoană, scrie spynews.ro.

Citeşte şi CAMERA de TORTURĂ în casa lui Prigoană. Bahmuţeanu: Copiii erau duşi în camera de plâns, o cameră întunecată

Audierea a fost programată în condiţiile în care la începutul lunii aprilie, omul de afaceri a acuzat-o pe Adriana Bahmuţeanu de rele tratamente aplicate minorului. La scurt timp după depunerea plângerii, reprezentanţii Poliţiei au confirmat existenţa unei anchete în acest sens. Vedeta este acuzată că – la jumătatea lunii martie – l-ar fi bătut pe Maximus, unul dintre cei doi băieţi pe care îi are cu Silviu Prigoană. Potrivit legii „punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinţi sau de orice persoană în grija căreia se află minorul, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

Citeşte şi CAMERA de TORTURĂ în casa lui Prigoană. Bahmuţeanu: Copiii erau duşi în camera de plâns, o cameră întunecată

Silviu Prigoană este deranjat de declaraţiile soţiei sale

Omul de afaceri pare decis să demostreze că multe dintre lucrurile care s-au spus despre el sunt neadevărate. „Patru oameni lucrează la listingul telefonic din ultimii trei ani. SMS-uri şi convorbiri telefonice. Voi demonstra că – de când s-a întors Adriana acasă – eu nu am vorbit cu ea la telefon. Doar prin mesaje. Aşa că afirmaţia că eu aş fi înjurat-o la telefon şi că soţia mea şi Camelia Enciu ar fi auzit acest lucru este falsă. Eu în general trimit mesaje. E o cutumă de a mea, de pe vremea când eram parlamentar”, ne-a mărturisit omul de afaceri. Supărarea omului de afaceri a fost provocată de declaraţiile date în faţa judecătorilor de cele două, în procesul în care Adriana Bahmuţeanu cerea emiterea unui ordin de restricţie pe numele lui.

Prigoană îi va face plângere penală – pentru mărturie mincinoasă – şi Cameliei Enciu. „Nu poţi să spui în faţa instanţei că ai fost la mine în casă, că erai tot timpul acolo, dacă nu ai fost. Pot dovedi că nu a fost. Există camere de luat vederi şi un portar cu registru de intrări. A fost o singură dată în vizită şi atunci a stat în curte. Nu a intrat în casă. Nu poţi să spui că m-ai auzit înjurând-o pe Adriana la telefon dacă eu nu vorbeam cu ea la telefon”, a spus Silviu Prigoană.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Boala aparent banală care duce la infarct sau AVC. Mulți români o ignoră, fără să știe la ce riscuri se expun
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Ce meserie practică fosta iubită a lui Vlad Pascu. Se dezbracă pentru bani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'