Incredibil, asta economie! O mamă scoate tomberoanele de gunoi o dată la 2 ani! Vezi cum trăieşte de fapt!

Cate Cody, 44 de ani, traieste o viata eco-friendly aproape perfecta. Femeia nu risipeste mai nimic motiv pentru care tomberonul sau de gunoi nu trebuie golit decat o data la fiecare doi ani. Cate poate fi considerata cea mai frugala persoana din marea Britanie, iar sfaturile sale pot fi aplicate de oricine isi doreste sa economiseasca bani.

17 iul. 2017, 03:05
Incredibil, asta economie! O mamă scoate tomberoanele de gunoi o dată la 2 ani! Vezi cum trăieşte de fapt!

Stilul sau de viata a fost inspirat de Tom si Barbara dintr-un serial popular in anii ’70, in tarile democratice, The Good Life. Femeia incearca sa cumpere doar poduse la vrac sau evita sa achizitioneze fructe si legume, ci se bazeaza pe ceea ce poate creste in gradina sa.

Britanica isi fabrica propria pasta de dinti si propriile deodorante folosindu-se de bicarbonatul de sodiu si de uleiurile organice.

Daca cumpara oua si sunca doneaza cutiile si ambalajele prieteniolor pentru a le refolosi la invelirea cadiourilor de Craciun.

Singurele lucruri care ajung in cosul sau de gunoi sunt sticlele de lapte sau, destul de rar, putinul plastic care se gaseste in ambalajele unor alimente pe care prietenii sai le-au cumparat pentru ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.