Incredibil ce făcea o profesoară în timpul pauzelor. Elevii au filmat-o prin geamul uşii VIDEO

Samantha Cox, o profesoară de limba engleză la un liceu din Indiana, Statele Unite, a fost filmată chiar de elevii săi în timp ce priza cocaină la școală.

20 dec. 2018, 11:09
Incredibil ce făcea o profesoară în timpul pauzelor. Elevii au filmat-o prin geamul uşii VIDEO

Femeia, în vârstă de 24 de ani, îi ruga să iasă din clasă, în timpul pauzelor, iar acestora li s-a părut ciudată cererea ei repetată… așa că au filmat-o prin geamul ușii, informează libertatea.ro.

Citeşte şi Cum arată profesoara care îi trimitea unui elev poze cu ea dezbracată. A caştigat titlul de „Miss” acum 4 ani FOTO

Elevii au arătat imaginile conducerii școlii, care a chemat urgent autoritățile. Oamenii legii au adus și un câine special antrenat pentru a descoperi droguri, iar animalul a găsit cocaina ascunsă într-un sertar din biroul profesoarei.

Femeia a fost reținută de Poliție pentru posesie și consum de droguri, dar ulterior a fost eliberată, contra unei cauțiuni de 1.000 de dolari.

Nu se știe de cât timp lucra femeia în instituția de învățământ și de când consuma droguri la școală, dar o anchetă este în plină desfășurare, în acest caz, relatează CBS.

Totuși, ea le-a spus polițiștilor că se droghează încă de când era la liceu, iar în acea dimineață cumpărase cocaina de la un dealer, cu 160 de dolari.