Incredibil ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul de praf al aspiratorului. Vei proceda mereu aşa

Dacă vei pune detergent în sacul de praf al aspiratorului înainte de a-l folosi, vei observa că în casă se va simți un miros plăcut. De asemenea, praful nu se va mai ridica la fel ca înainte.

10 nov. 2017, 12:24
Incredibil ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul de praf al aspiratorului. Vei proceda mereu aşa

Dacă ai acasă un aspirator simplu, lucrul acesta nu înseamnă că nu poți avea o casă îngrijită, fără urmă de praf, scrie teotrandafir.com.

Citeşte şi Cum să faci curăţenie la domiciliu: Cele mai murdare 5 lucruri dintr-o bucătărie

Pentru ca locuința ta să aibă mereu un miros plăcut și proaspăt ai putea pregăti acasă o soluție. Astfel, nu vei mai da banii pe diferite produse folosite în acest sens. Amestecul acesta costă puțin și este eficient. Iată cum trebuie să procedezi.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– puțin detergent (îl poți folosi fără probleme pe cel pe care îl ai deja acasă)
– apă
– bicarbonat de sodiu

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente. Pune-le într-un recipient cu pulverizator, după care îl poți folosi de fiecare dată când este necesar.

Citeşte şi Alimente cu care poţi face curăţenie în casă. Cum te ajută orezul, muştarul sau nucile

Astfel nu vei mai da banii pe odorizante. Poți apela la acest truc simplu, eficient și ieftin pentru ca în locuința ta să fie mereu un miros plăcut, proaspăt.

De asemenea, poți pune detergent în sacul de praf al aspiratorului. Sunt trucuri pe care le poți încerca și tu. Sunt eficiente. După ce le vei încerca o dată, vei face mereu asta.