Incredibil ce se întâmplă în casa „Micului Hercule” chiar înainte să înceapă şcoala

Daca acum multi prichindeii se pregatesc de scoala, cei doi prunci ai lui Iulian Stroe trag din greu de fiare. "Micul Hercule" a inceput antrenamentele, doar cu cateva zile inainte de inceperea scolii.

09 sept. 2014, 10:10

Tatal „micului Hercule” a inceput pregatirea celor doi prunci ai sai pentru scoala, scrie cancan.ro. Pe langa rechizite, el a postat cateva imagini cu Giuliano si Claudio in timp ce fac exercitii la sala amenajata intr-o camera a casei.

Pus la zid de o mare parta a tarii, Iulian Stroe merge pe principiul cainii latra, ursul merge. Recent el a postat cateva imagini cu fii sai in timp ce se pregatesc… fizic.

Citeşte şi Micul Hercule a rămas fără muşchi. Fanii lui au fost şocaţi când au văzut cum arată acum

Cei doi fii ai sai fac mai multe tractiuni in sala de forta din casa, supravegheati atent de tatal lor. De altfel, Giuliano a ajuns celebru in toata lumea, prin prisma acestor antrenamente. Recent, tatal baietilor el a fost „acuzat” de fanii virtuali ca cei mici nu mai au muschi, iar acum vrea sa demonstreze ca nu este adevarat, asa ca a reluat antrenamentele.

Citeşte şi Imagini revoltătoare cu tatăl micului Hercule. Bărbatul a început preludiul cu soţia, de faţă cu cei mici

Iulian si sotia sa, Ileana, nu au uitat nici de indatoririle de parinti. Cei doi au fost la cumparaturi de rechizite, deoarece peste cateva zile incepe scoala, iar cei mici trebuie sa fie pregatiti. Astfel, cei doi parinti au dat buzna in raionul cu rechizite si au cumprat pruncilor tot ce au nevoie pentru inceputul de an scolar. Tatal „micului Hercule” a lansat o provocare internationala! Dupa ce fiul sau l-a provocat pe Vin Diesel, Iulian Stroe a ridicat stacheta si le cere „greilor” Dwayne Johnson, Jason Statham si Mike Tyson sa faca 100 de flotari.