INCREDIBIL! CSM Bucureşti – Metz, meciul decisiv pentru calificarea în FINAL FOUR, nu se joacă în Sala Polivalentă

CSM București nu poate juca meciul decisiv pentru calificarea în Final Four în Sala Polivalentă din București.

22 mart. 2019, 18:15
INCREDIBIL! CSM Bucureşti – Metz, meciul decisiv pentru calificarea în FINAL FOUR, nu se joacă în Sala Polivalentă

CSM București a aflat cu surprindere, în aceste zile, că nu poate juca meciul tur, cu Metz, programat în 5 aprilie, în Sala Polivalentă. Cea mai mare sală din București va găzdui între 8 și 13 aprilie, un eveniment major pentru România, Campionatele Europene de Lupte.

Destinaţie BOMBĂ pentru Cristina Neagu. Unde ar urma să ajungă cea mai bună jucătoarea a lumii: „Oferta e foarte bună!”

Ministerul Tineretului și Sportului a închiriat sala încă de anul trecut, pentru Europenele de Lupte. Tot anul trecut, CSM București a trimis datele de disputare de care ar avea nevoie pentru meciurile de Liga Campionilor. Culmea, dacă echipa de handbal ar fi terminat pe locul 2 grupa și ar fi jucat în deplasare primul meci, Sala Polivalentă ar fi fost disponibilă! Numai că, echipa pregătită de Dragan Djukici a ajuns pe locul 4 în urma ultimelor două rezultate!

Cristina Neagu a cerut UN SALARIU COLOSAL pentru a rămâne la CSM Bucureşti. Răspuns oficial al Primăriei Capitalei

Vineri, directorul general al CSM, Gabriela Szabo, președintele FR Lupte, Răzvan Pârcălabu și secretarul de stat al MTS, Cosmin Butuza, s-au întâlnit la Minister pentru a găsi o soluție. S-a ajuns la concluzia că Sala Polivalentă trebuie pregătită cum se cuvine pentru Campionatul European de Lupte! CSM va trebui să joace meciul în altă parte, scrie GSP.

Astfel, meciul CSM Bucureşti – Metz se va juca în Sala Dinamo.

Campioana României s-a calificat la ultimele trei turnee de Final Four la Budapesta, câștigând trofeul în 2016 și terminând pe locul 3 în 2017 și 2018.