Incredibil cum a fost cerută o tânără în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la asta

O tânăra din Australia a fost cerută în căsătorie într-un moment total neașteptat. Sarah se afla o gradină zoo și hrănea mai multe maimuțe.

10 apr. 2021, 10:43
Incredibil cum a fost cerută o tânără în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la asta

Incredibil cum a fost cerută o tânără în căsătorie. De profesie make-up artist, Sarah se afla în vizită la o grădina zoologică în timp ce a fost cerută în căsătorie într-un mod total neașteptat de către prietenul său. Aceasta se afla într-o cușcă de maimuțe pe care le hrănea cu viermi.

Iubitul său nu a ratat momentul și a cerut-o pe aceasta în căsătorie într-un moment neașteptat. În momentul în care Sarah s-a întors, aceste se afla în genunchi și ținea în mână un inel. Mai mult decât atât, inelul pe care l-a primit a fost personalizat.

Citește și: Panică uriașă într-un magazin alimentar! O șopârlă gigantică a distrus totul. Imagini șocante!

Incredibil cum a fost cerută o tânără în căsătorie. Imaginile de la frumosul eveniment au fost postate pe conturile personale ale celor doi, iar prietenii au trimis mai multe mesaje de apreciere.

”Deci tocmai asta s-a întâmplat! Sunt logodită în mod oficial! Sunt îndrăgostită de inelul meu, cranii și un diamant negru, da, vă rog. Momentul a fost capturat. Eram într-o cușcă cu mâna plină de viermi și hrăneam maimuțe mici. M-am întors și l-am văzut pe Blaine în genunchi”, a scris Sarah pe Instagram.

Mai mult decât atât, Sarah a fost impresionată în momentul în care a observat că personalul grădinii zoologice a ajutat la acest eveniment și au filmat întregul moment. „Nu-mi vine să cred literalmente tot personalul știa despre asta toată ziua. Voi ați păstrat secretul atât de bine” , le-a spus aceasta.

Citește și: Prezentatoare de la Antena Stars, infectată cu Covid-19 în luna a opta de sarcină. Momentele cumplite prin care a trecut

Inelul de logodnă primit de Sarah a fost realizat de un designer care a lucrat la setul din celebrul film ”Pirații din Caraibe”. Designerul a lucrat la toate bijuteriile care au fost văzute în blockbusterul swashbuckling. Imaginile logodnei au distrat mulți oameni pe rețelele de socializare, iar cuplul fericit a primit multe felicitări.


loading...
Partenerii noștri