Incredibil: Cum a reuşit o BĂTRÂNICĂ să jefuiască o bancă folosind două CONSERVE de ROŞII

O bătrână din America a reuşit să jefuiască o bancă şi să fugă cu banii, după ce a ameninţat angajaţii că deţine asupra ei o bombă. Ulterior, la venirea poliţiei, s-a descoperit faptul că femeia folosise două conserve de roşii pentru a mima forma şi greutatea unei bombe.

10 apr. 2013, 11:15
Incredibil: Cum a reuşit o BĂTRÂNICĂ să jefuiască o bancă folosind două CONSERVE de ROŞII

Chiar dacă martorii au recunoscut faptul că femeia avea aproximativ 60 de ani şi mai mult de 90 de kilograme, ea a reuşit să fugă cu banii înainte de venirea poliţiei, cu ajutorul unui bărbat care o aştepta în faţa clădirii cu maşina pornită, potrivit NY Dail News.

Citeşte şi Ca în bancurile cu PROŞTI: Va petrece mulţi ani la închisoare după ce a dus ŞOFATUL la un alt NIVEL

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în oraşul Clinton Township, aflat la doar 15 kilometri de Detroit. Infractoarea a atacat o filială a băncii americane Fifth Third Bank.

Citeşte şi Şi-a pierdut DINŢII şi este grav BOLNAVĂ, după ce a băut timp de 17 ani o băutură crezută sănătoasă

Femeia a intrat ţipând în sediul băncii, ameninţând atât angajaţii, cât şi clienţii prezenţi în bancă, că va detona o bombă pe care o are în geantă, dacă nu i se vor respecta cerinţele. După ce a furat banii, ea a reuşit să dispară fără urmă, poliţiştii fiind în căutarea ei la mai mult de patru zile de la jaf. Ulterior, la venirea autorităţilor, aceştia au descoperit că în geanta lăsată în urmă de femeie se aflau două conserve de tomate, folosite pentru gătirea pastelor, care aveau aceeaşi greutate şi formă ca a unei bombe.

„Era o geantă închisă, aşa că nu puteai vedea ce conţine şi nimeni nu a vrut să o deschidă”, a declarat Deena Terzo, şeful poliţiei din oraşul respectiv.

Citeşte şi Prostia unui delicvent: A fost arestat după ce a postat pe Facebook o poză în care se scălda în bani