Incredibil, dar adevărat: 230 de locuinţe de lux, de peste 500.000 de euro, vândute în 5 ore VIDEO

Unii oameni nu sunt afectaţi de crize imobiliare. Aşa se întâmplă şi în Marea Britanie, la Londra, unde oamenii cu conturi frumuşele în bancă s-au înghesuit o zi şi jumătate ca să prindă un apartament într-un complex din centrul Londrei care va fi gata abia în 2019.

15 iul. 2015, 08:29
Incredibil, dar adevărat: 230 de locuinţe de lux, de peste 500.000 de euro, vândute în 5 ore VIDEO

Preţul unei garsoniere depăşeşte o jumătate de milion de euro. Toate cele 230 de locuinţe s-au vândut în timp record: 5 ORE.

Cu un clip de promovare, cu un scenariu parcă desprins din poveşti, au reuşit dezvoltatorii să-şi atragă o grămadă de clienţi pentru complexul ce se va deschide peste 4 ani. Cumpărătorii, jumătate britanici, jumătate din Europa continentală şi Asia, s-au aşezat la coadă şi au aşteptat 36 de ore pentru viitoare lor casă. Mulţi bogătaşi şi-au pus angajaţii la coadă, potrivit România TV.

Preţurile în complex sunt piperate. De exemplu, un apartament cu două camere costă puţin sub un milion de euro, iar unul cu patru valorează dublu. Cel din urmă, însă, vine la pachet cu un majodorm şi un cinematograf privat.

Complexul rezidenţial este situat în districtul financiar al Londrei, una dintre cele mai luxoase şi scumpe zone ale metropolei.