INCREDIBIL. În câte ore Messi câştigă salariul ANUAL al lui Băsescu. Compară-ţi salariul cu vedetele!

Un site vă permite să comparaţi salariul cu cel al vedetelor din fotbal, însă testul este deprimant până şi pentru Barack Obama. Preşedintele SUA primeşte într-un an cât Cristiano Ronaldo pentru mai puţin de o sâptămână. 

29 mart. 2014, 16:26
INCREDIBIL. În câte ore Messi câştigă salariul ANUAL al lui Băsescu. Compară-ţi salariul cu vedetele!

Există un site pe care vă puteţi compara salariul cu cel al vedetelor din fotbal, perspectiva oferită de whatfootballersearn.com fiind deopotrivă deprimantă şi amuzantă. Deprimantă pentru că, spre exemplu, un român care are salariu mediu lunar de 2.000 de lei (anual – 24.000 lei) câştigă abia în 59 de ani salariul SĂPTĂMÂNAL al lui Messi, 260.000 lire sterline.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă compara cu Messi, Ronaldo şi celelalte vedete din fotbal este să faceţi conversia salariului anual, din lei în lire sterline şi veţi vedea rezultatele. Inclusiv şefii de state au de ce să fie invidioşi pe starurile din fotbal, Cristiano Ronaldo câştigând în mai puţin de 7 zile salariul anual al lui Barack Obama, în timp ce Messi încasează în mai puţin de 10 ore leafa lui Traian Băsescu pe un an de zile.

Citeşte şi Lionel Messi este fotbalistul cu cele mai mari venituri. A încasat peste 40 milioane euro în 2013

Iată şi alte câteva exemple amuzante:

– În 46 de zile şi 16 ore, Zlatan Ibrahimovic câştigă suficient cât să asigure alimentarea cu apă potabilă pentru un milion de persoane.

– Cristiano Ronaldo trebuie să muncească doar 4 zile, 14 ore, 21 de minute şi 54 de secunde pentru a-şi cumpăra  6 insule private.

– 6 zile, 17 ore, 32 de minute şi 18 secunde îi sunt suficiente lui Messi pentru a câştiga salariul anual al lui Barack Obama.