INCREDIBIL! Kim Jong-Un, tiranul de la Phenian, a fost prins fumând pe patul de spital

Preşedintele nord-coreean Kim Jong-Un a fost surprins de aparatul de fotografiat într-una dintre rarisimele ipostaze fireşti, care dezvăluie faptul că virtuosul lider de la Phenian are şi vicii ... ascunse.

01 feb. 2013, 16:27

Într-o fotografie făcută în timpul unei „vizite de lucru” la un spital, Kim Jong-Un apare îmbrăcat într-un palton, stând pe un pat de spital, cu o mână agitând-o în aer în timp ce dă „indicaţii preţioase” personalului din jurul său, iar cu cealaltă sprijinită pe un genunchi, cu ţigara aprinsă între degete, scrie The Sun.

Liderul de la Phenian vizitase noua clădire a unui spital pentru a se asigura că personalul instituţiei luase toate măsurile ca aceasta să fie „bine sterilizată şi să nu existe niciun fir de praf”.

„Scurgerea” fotografiei survine în contextul în care liderul de la Phenian a instaurat legea marţială în Coreea de Nord, ordonând armatei sale să fie „gata de război” cu „inamicul” occidental, iar statul comunist se pregăteşte de al treilea test nuclear, mai informează tabloidul britanic.