Incredibil! Klaus Iohannis, NEMULŢUMIT de performanţa Simonei Halep

Simona Halep a reuşit cea mai importantă victorie a cariere. Sportiva din Constanţa a zdrobit-o pe Serena Williams, numărul unu mondial, la Turneul Capioanelor, cu scorul de 6-0, 6-2. Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis a felicitat-o, însă a ţinut să precizeze că Halep mai are mult de muncit până să devină numărul unu mondial.

22 oct. 2014, 16:30

„Este o victorie importantă pentru Simona, însă trebuie să fie realistă. Mai are mult de muncit până să fie numărul unu mondial. Sper să confirme, pentru că România s-a săturat de dezamăgiri. Succes!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina personal­ă de Facebook, ca răspuns la un comentariu în care Simona Halep era elogiată.

Comentariul lui Klaus Iohannis prin care îşi arată nemulţumirea faţă de performanţa istorică a Simonei Halep trebuie trecut în categoria gafelor făcute în această campanie electorală. Chiar dacă a reuşit să câştige fiecare confruntare electorală în Sibiu, nu se poate compara cu performanţa realizată astăzi de campiona României. Se pare că ghinionul se ţine de liderul PNL!


loading...
Partenerii noștri