O asistentă medicală a postat pe Facebook fotografii care a indignat pe toată lumea

O asistentă medicală din Elveţia a fost acuzată, în cursul zilei de vineri, că a postat pe site-ul de socializare Facebook o serie de fotografii în care se afla alături de cadavrul unei bătrâne. Poliţia a pornit o investigaţie.

03 mart. 2013, 17:25

Femeia, căruia nu i se cunoaşte numele, lucra într-un spital din oraşul elveţian Saint Gallen. Anchetatorii încearcă să stabilescă modul în care ea s-a fotografiat cu o persoană decedată, acest lucru fiind interzis angajaţilor spitalului, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Interzis cardiacilor! Elveţienii au construit cel mai înalt pod din Europa VIDEO

Scandalul a pornit după ce un ziar elveţian a dezvăluit mai multe fotografii trimise de un cititor, în care o asistentă medicală era surprinsă în timp ce râdea, lângă patul unei paciente decedate.

Citeşte şi Elveţienii au arestat ŞAPTE români pentru UN SINGUR portofel furat

De asemenea, ea a postat mai multe comentarii nepotrivite la aceste imagini, vorbind despre bătrână şi de „timpul ei să moară”. Pe acelaşi profil de Facebook au fost găsite mai multe fotografii cu tentă sexuală, femeia având o pasiune pentru sado-masochism şi costume. Spitalul elveţian a declarat că locaţia imaginilor nu a fost identificată, ancheta fiind în desfăşurare.

Citeşte şi Elveţienii fac REFERENDUM pentru limitarea salariilor „nesimţite” ale directorilor de companii